keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

The journey is the destination - Johanna


Att fara på en reiså e ju alltjemt spännand. Deher gangå ere kanski liti extra spännand, tå int vi ennu vejt ens t.ex. hur vi ska bo å når vi komber hejm? Men, desto roligari tycker ja! 

Vi menar alltså fara ganska "planlöst" iväg, å sii va vi hittar fö hostella att bo på. Planen som e sir ut nu, e att sova en natt åtm. i tåg, tå vi far från Hamburg ti Amsterdam. Paris e no he ställe vi båda väntar på mest, har ju hört så mytzi om he stan så man har ju automatiskt ganska hög föväntninga. Jag sku kuna giss att he blir flest dagar i Paris åv all ställa?! Personligen väntar jag å ganska mytzi på att få sii Amsterdam, har hört bara positivt angåend he ställe ifrån döm som jag har prata me.

Haha, ganska komiskt att ja sökt på Amsterdam på google maps, klicka me fram föti sii åså dyker dehär upp;
Haha, ensimmäinen kuva jonka sain Amsterdamista google mapsin avulla oli tämä; 


 Google har ju överlag vari en bra kamrat seinast tide, i mang olika ärand. Vi har ju måsta studer aktivt så vi vejt naliti ens allmän info om di städre vi menar oss till, å va e finns ti sii å uppleva. He sku man kanski kuna skriv en inlägg om tilome? Va vi vill si å uppleva i olika städre? 


Reissuun lähteminen on aina vähän jännää. Tällä kertaa on kuitenkin ehkä vähän normaalia jännittävämpää kun ei oikeastaan edes tiedetä missä aiotaan asua ja milloin tullaan kotiin suomeen? Mutta toisaalta, sitä kivempi vaan kun ei ole liian tarkkaan suunniteltua!

Me ollaan siis menossa matkaan aika lailla ilman mitään sotasuunnitelmaa. Katsotaan sitten sitä mukaa kun matka etenee, että milloin ja missä hostellilla nukutaan, ja ainakin näillä näkymin on tarkoitus nukkua junassa ainakin matkalla Hampurista Amsterdamiin.
Pariisi on kyllä se kaupunki mitä me kummatkin odotetaan varmaan eniten, joten odotukset on näin etukäteen jo aika korkealla. Veikkaan myös että Pariisi on se paikka jossa vietämme eniten aikaa näistä kaupungeista? Henkilökohtaisesti odotan myös aikalailla Amsterdamin näkemistä, kun siitä olen kuullut vain positiivisiä juttuja tutuilta.

Google on kyllä ollut hyvä kaveri viime aikoina monissa asioissa, varsinkin matkaoppaita eri kaupungeista ollaan selattu. Voi olla ihan hyvä saada edes jonkunlaista hajua siitä minkälaisiin paikkoihin ollaan menossa, ja mitä siellä on nähtävänä ja koettavana. Siitä voisi jopa kirjoittaa ihan oman postauksen, että mitä me halutaan nähdä ja kokea eri kaupungeissa? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti